Renovohet komplet dhe gazifikohet Shtëpia e shëndetit në Probishtip

Kohanews Admin

Gazifikimi i Shtëpisë së shëndetit në Probishtip, zëvendësimi i kulmit dhe renovimi i plotë i hapësirave dhe hyrja në Shërbimin e Urgjencës Mjekësore.

Me realizimin e këtij projekti përmes një donacioni nga qeveria amerikane, tani Shtëpia e shëndetit në Probishtip është objekti i parë i gazifikuar në rajon.

Faleminderit për përpjekjet dhe angazhimin e gjeneralmajorit Gregory Knight dhe zyrtarit nga ambasada amerikane Eric Meyer, falë të cilave këto projekte shumë të rëndësishme për njerëzit tanë, janë realizuar në kohë.

Sinqerisht besoj se bashkëpunimi ynë i përbashkët dhe mbresëlënës do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë partneri ynë më i madh dhe më i rëndësishëm strategjik, i cili që nga fillimi i Pandemisë së Covid 19 ka dhënë bujarisht donacionet e tij në formën e pajisjeve mbrojtëse, pajisjeve mjekësore dhe së bashku kemi zbatuar shumë projekte të mëdha. 

Mezi pres secilin nga bashkëpunimet tona në të ardhmen.

Next Post

Rritje e re e pagës mesatare, këtë herë për 7%

Sipas të dhënave të Zyrës Shtetërore të Statistikave, indeksi i pagës mesatare mujore neto të paguar për punonjës në qershor 2021, në krahasim me qershor 2020, ishte 107.0. Kjo rritje është kryesisht për shkak të rritjes së pagës mesatare mujore të paguar neto për punonjës në sektorët: Akomodimi dhe aktivitetet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: