Renovohet Reparti për vaksinimin e fëmijëve në Poliklinikën e Çairit

vull

Visar Ganiu – Faqja zyrtare

Bashkë me Ministrin e Shëndetësisë z. Venko Filipçe, Drejtorin gjeneral të Shtëpisë së Shëndetit z. Viktor Isjanovski dhe Drejtorin ekonomik të këtij institucioni z. Besim Koka vizituam sot Poliklinikën e Çairit për të shënuar përfundimin e renovimit të repartit për vaksinimin e fëmijëve.

Shpreha faleminderimin tim si kryetar komune ndaj punës dhe angazhimit të vazhdueshëm të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Shtëpisë së Shëndetit për përmirësimin e cilësisë së shërbimeve mjekësore, si dhe gatishmërinë e plotë për të dhënë kontribut institucional në këtë drejtim. Gjithmonë në shërbim të qytetarëve tanë!

Next Post

Në UT filloi afati i dytë i regjistrimit të studentëve të rinj

Në Universitetin e Tetovës, prej 10 deri më 13 shtator 2019 do të zhvillohet afati i dytë i regjistrimit të studentëve të rinj për vitin akademik 2019/2020. Procesi i regjistrimit realizohet në të gjitha njësitë akademike të Universitetit të Tetovës, ku në bazë të konkursit të shpallur kandidatët mund të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: