Rexhepi takoi Durmishin: Biseduam për projekte infrastrukturore, në fokus rruga Tetovë-Prizren

Kohanews Admin

Së bashku me ministrin Blagoja Boçvarski dhe drejtorin e Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërorë, Ejup Rustemi takuam zëvendësministrin e Infrastrukturës së R. Kosovës z. Hysen Durmishi.

Biseduam për projektet e përbashkëta të infrastrukturës me fokus të veçantë për rrugën nga Tetova në Prizren.

Bashkëpunimi do të vazhdoj në mes dy vendeve dhe dy popujve, për shkak të bashkëpunimit më të madh ekonomik dhe marrëdhënieve dypalëshe.

Next Post

SkateParku në Tetovë, hapësira e dedikuar për rininë (Video)

Rindërtuam SkateParkun🛹 në Tetovë, që në vitin 2018 e filluan të rinjë dhe të reja nga Tetova bashkë me organizatën #Toestand nga Belgjika 🇧🇪 #TetovaSkatePark 💚 #Toestand 🇧🇪

Subscribe US Now

%d bloggers like this: