Rinia e BDI-së vizituan sot haxhi Bari Nuhija: Respektojmë të kaluarën

Blerand Rexhepi

Të rinjtë e Bashkimit Demokratik për Integrim, sot vizituan shtëpinë e të nderuarit Haxhi Bari Nuhija, ku 26 vite më parë me shumë sakrificë dhe atëdhedashuri u themelua Universiteti i Tetovës, tempulli ynë i shenjtë i dijes dhe shkencës!

Të rinjtë dijnë të respektojnë të kaluarën, sespse kjo është mënyra e vetme si munden ta gjejnë rrugën e ndritur drejt së ardhmes. I falënderojmë të gjithë për sakrificën dhe punën e tyre, me të cilën u ndërtua kjo fortesë e diturisë!

#PërKryeministrineParëShqiptar #Rretho9

Next Post

Zaev: I zgjidhëm problemet ndërkombëtare, tani do të punojmë në shtëpi

U bëmë anëtarë të NATO-s, zgjidhëm kontestet me Bullgarinë dhe Greqinë, të pesë fqinjët i kemi miq, ndërsa na respektojnë vende nga e mbarë bota, tani do të punojmë në shtëpi, për gjyqësorin, arsimin dhe ekonominë deklaroi para qytetarëve kreu i LSDM-së Zoran Zaev në tribunën e mbajtur këtë pasditë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: