Rreshjet e borës, drejtori Memeti: NP “Rrugët e Maqedonisë” vazhdon me pastrimin e rrugëve

Blerand Rexhepi

Dita e parë e prillit ka përfshirë thuajse gjithë territorin e vendit nga reshje të dendura të Borës, të pazakonta për këtë periudhë të vitit. Reshje të borës ka së shumti në Tetovë dhe rajonin më të gjerë të Pollogut. Rrugët janë të kalueshme dhe nuk kanë pengesa, ndërsa vështirësi kalimi, ka kryesisht në rrugët drejt fshatrave të Malësisë së Sharrit dhe për në pikën turistike “Kodra e Diellit”. Drejtori i NP “Rrugët e Maqedonisë” , Bekim Memeti thotë se po punohet vazhdimisht që rrugët të jenë të kalueshme.

https://youtu.be/0U_E_5vi06s
Next Post

Ganiu: Dezinfektojmë hyrjet e ndërtesave kolektive në lagjen Fushë Topanë

Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu njoftoi se në lagjen Fushë Topanë po dezinfektohen hyrjet e ndërtesave kolektive. “Dezinfektojmë hyrjet e ndërtesave kolektive në lagjen Fushë Topanë. Pas dezinfektimit të hyrjeve të ndërtesave kolektive të lagjes Çair i Vjetër, aksionin e punës ekipet e vijuan në hyrjet e ndërtesave […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: