Sa vota fituan listat e shqiptarëve në zgjedhjet e djeshme në Mal të Zi?

vull

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve njoftoi rezultatet paraprake të zgjedhjeve parlamentare bazuar në 98.55 përqind të mostrës së përpunuar, sipas së cilës partitë shqiptare kanë fituar dy mandate, shkruan malësia.me.

Lista Shqiptare ka fituar mbështetjen e 1.61% dhe 6.485 vota – 1 mandatë.

Koalicioni Bashkë në Zë ka mbështjen e 1.16% dhe 4.675 vota – mandatë.

Partitë shqiptare fituan mbi 11.000 vota duke rritur elektoratin krahasuar me zgjedhjet e vitit 2016 që kishin rreth 9.500 vota.

Next Post

Dr. Irena Stefoska mori postin Ministre e Kulturës nga Dr. Hysni Ismaili

Në hapësirat e Ministrisë së Kulturës sot u bë pranim-dorëzimi i detyrës ministër i kulturës mes ministrit të deritanishëm, dr. Hysni Ismaili, dhe ministres së sapoemëruar të kulturës, dr. Irena Stefoska. Ministri i deritanishëm, dr. Ismaili, ministres së sapoemëruar të kulturës i dëshiroi mirëseardhje të përzemërt në Ministrinë e Kulturës […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: