Sanksionohen 504 persona për mosmbajtje të maskës

Arvanit Cameria

Në 24 orët e fundit (06/07.02.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sa i përket masës për mbajtjen e obliguar të mbrojtjes personale të fytyrës janë regjistruar 504 shkelje të kësaj mase.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura nga ana e Qeverisë me qëllim të ballafaqimit me COVID-19.

Next Post

Shahpaska në Këshillin Ekonomik-Social: Ndryshimet ligjore për të dielën - ditë për pushimin javor, që i prezantuam sot, janë bazë e mirë për të arritur një zgjidhje përfundimtare

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska, sot para anëtarëve të Këshillit Ekonomik-Social e prezantoi versionin e fundit të Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për marrëdhëniet e punës, me të cilin rregullohet që dita e diel të jetë ditë e pushimit javor.   Propozim-zgjidhja e fundit ligjore […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: