SASHK-u refuzon 10 përqindëshin, kërkojnë paga më të mëdha

vull

Sindikata e Arsimit dhe Shkencës nuk e pranon propozimin e Qeverisë për rritje të pagave në këtë sektor për 10 për qind, nga muaji prill i vitit të ardhshëm.

Pas mbledhjes së mbajtur gjatë ditës së sotme, ata kanë marrë vendim ku Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës i japin hapësirë kohore prej 15 ditësh për ta pranuar kërkesën e tyre për rritjen e pagave për 25% edhe atë nga muaji janar i vitit 2020. Në të kundërtën, prej datës 11 të muajit nëntor, SASHK kërcënohet me grevë gjenerale.

Next Post

Zidojce Zeitung': Nuk ka shpresë për të ardhmen evropiane, Shqipëria e Madhe pritet të marr të hov përsëri

Pa shpresë për një të ardhme në BE, planet për Shqipërinë e Madhe do të fitojnë edhe një herë një moment, i cili jo vetëm që do të përfshijë Shqipërinë dhe Kosovën, por edhe Maqedoninë veriore, e cila ka një pakicë të madhe shqiptare, e pohon e përditshmja gjermane Zidojce […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: