Sekretariati për MO-në shndërrohet në ministri

vull

Sekretariati për Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit së shpejti pushon së ekzistuari. Në vend të tij do të formohet Ministria për Sistem Politik dhe Marrëdhënie mes Bashkësive. Alsat ka siguruar draft versionet e propozim ndryshimeve të ligjit për Qeverinë dhe ligjit për organizimin e organeve shtetërore, të cilat pritet të hynë në procedurë parlamentare dhe të miratohen para fushatës së zgjedhjeve presidenciale.

Next Post

Gjinekologu nga Maqedonia ndërpret në mënyrë të jashtëligjshme shtatëzaninë e A.R. nga Kosova!

Prokuroria Themelore në Gjilan, njofton se të martën rreth orës 20:00, ka ndaluar të dyshuarin SH.H., në kohëzgjatje prej 48 orësh, për shkak të dyshimit të veprave penale “Shtrëngimi” dhe “Ndërprerja e palejuar e shtatzënisë”. Ekziston dyshimi i bazuar se, që nga muaji shtator 2018, deri më 21 janar 2019, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: