Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Sekulovska: Sot mbi Maqedoninë lindi heroi i ri, Kastriot Rexhepi

1 min read

Gazetarja Biljana Sekulovska është impresionuar dukshëm nga mungesa e deputetit Kastriot Rexhepi nga Besa në seancën e sotme të Kuvendit, ku duhet të votohet për votëbesimin e Qeverisë.

Për Sekulovska Rexhepi është heroi i ri, dielli i ri mbi Maqedoninë.

Pa Rexhepin, Kuvendi nuk do të ketë kuorum dhe nuk do të konstatohet rendi i ditës, e kështu nuk do të mund të votohet besimi për Qeverinë e Zaevit dhe Ahmetit.