Selami takon kryesinë e Forumit Rinor të BDI-së, të kryesuar nga kryetar, Avni Rustemi

vull

“Sot ishte kënaqësi si dhe priviliegj që me rinin më të mirë të BDI të diskutojmë në zyrat e Agjencis dhe të ndajmë idetë për atë se sa është rëndesija e rinis dhe kyqja e tyre në shoqëri si faktor ndikimi në çdo aspekt.
Bashkbiseduam reth projekteve për të rijt që mundson Agjencia me të cilën jam pjes e menaxhimit dhe se sa është me rëndësi kyqja e rinin në agro sektorin.

Më erdhë mirë që miti i të rive që do ishte “turp” si I ri të meresh me bujqësi ka humbur por me gjith qef do miren në rast që ju mundsohet. Nga takimi u ndam me shpresë që bashkpunimi të vazhdon dhe se janë të mirëseardhur në çdo kohë.” – shprehet Selami

Next Post

Kadetja e FSK-së në Akademinë Ushtarake Amerikane emërohet në zingjirin komandues të kadetëve të West Point-it

Arelena Shala, kadete e Forcës së Sigurisë të Kosovës, në bazë të rezultateve të shkëlqyera gjatë studimeve në Akademinë Ushtarake Amerikane ,,West Point’’ në Nju Jork, është emëruar rreshtermajor i Komandës së Regjimentit në zingjirin komandues të kadetëve të Akademisë Ushtarake, si e vetmja kadete ndërkombëtare, në mesin e 4400 […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: