Shaqiri inspekton fillimin e punimeve të ujësjellësit të ri nga fshati Zhepin deri në Dollogozhdë

Blerand Rexhepi

Komuna e Strugës në bashkëpunim NP ‘Ujësjellës dhe kanalizim’ – Strugë filloi punimet për ndërtimin e rrjetit të ri të ujësjellësit me gjatësi prej 2.400 m nga fshati Zhepin deri në Dollogozhdë.

Ky investim i ri i komunës do të jetë zgjidhje afatgjate e problemit me ujin e pijshëm që e kanë këto lokalitete për shkak të mungesës së investimeve vite me rradhë.

Next Post

Avziu: Qyteti i Tetovës, prej sot me zyrë funksionale ,,Një pikë shërbimi”, pa sportele dhe pa rradhë të gjata të pritjes

“Qyteti i Tetovës, prej sot me zyrë funksionale ,,Një pikë shërbimi”, pa sportele dhe pa rradhë të gjata të pritjes. Kjo hapësirë është vendi ku qytetarët do të mund të marrin informacione mbi 136 shërbime, të disponueshme në Portalin kombëtar: uslugi.gov.mk. Qytetarët të cilët do të hasin vështirësi për t’u […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: