Shënohet edhe viktima e 16 e aksidentit tragjik nga 13 shkurti në Llaskarcë

vull

Shënohet edhe viktima e 16 e aksidentit tragjik të 13 shkurtit në Llaskarcë. Bëhet fjalë për vajzën 19 vjeçare e cila ishte në gjendje kritike që nga momenti kur ndodhi aksidenti, ndërsa për ta shpëtuar mjekët vendosën t’i amputojnë njërën këmbë e cila nga dëmtimi i madh i rrezikonte atëhere jetën. Megjithatë, edhe pas amputimit të këmbës 19 vjeçarja nuk arriti të mbijetojë dhe sot ka ndërruar jetë. Trupi i pajetë i 19 sot është dërguar për autopsi, ndërsa familjes për varrim do ti jepet gjatë ditës së nesërme. Të gjith viktimat e aksidentit tragjik nga muaji i kaluar ishin nga territori i Gostivari dhe shumica prej tyre ishin të rinjë. Të gjithë viktimat punonin ose studionin në Shkup dhe natën e 13 shkurtit ktheheshin për në Gostivar në shtëpitë e tyre. Ndryshe, hetimi mbi aksidentin tragjik përfundoi para disa ditësh, prej ku disa persona përfunduan në paraburgim.

Next Post

Odat e angazhojnë Qeverinë dhe bizneset për reformat e fuqisë punëtore që janë të nevojshme në Maqedoninë e Veriut

Projekti i USAID – Partneritet për rregullativë më të mirë afariste ishte nikoqir i dy forumeve – një në Tetovë dhe një në Shkup – në të cilët u diskutua për sfidat me të cilat ballafaqohen kompanitë vendase gjatë angazhimit të punëtorëve të kualifikuar në Maqedoninë e Veriut. Forumi u […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: