Shqipëria pret 40,000 vaksina Pfizer këtë muaj

vull

Shqipëria duhet të marrë 40,000 doza të vaksinave Pfizer këtë muaj, të mjaftueshme për të vaksinuar 20,000 qytetarë, tha Kryeministri shqiptar Edi Rama.

Gjatë bisedave me mbështetësit e tij në mediat sociale, ai tha se ka më pak vaksina në botë sesa ka nevoja reale dhe se shpërndarja e tyre vonohet kudo në Evropë.

Rama tha se ai kishte marrë sigurime nga Pfizer se vaksinat do të dorëzoheshin në shkurt dhe se vaksinimi do të vazhdonte me intensitet më të madh.

Next Post

Si duket makina elektrike më e lirë në Evropë?

Makina e vogël elektrike e qytetit Dartz FreZe Nikrob do të kushtojë 9,999 euro. Automjetet elektrike janë akoma dukshëm më të shtrenjta se modelet motorike konvencionale, por në klasën e makinave të vogla të qytetit mund të gjeni një model të përballueshëm. Automjete të tilla nuk janë të rralla në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: