Shqiprim Musliu zv. Kryetar i komunës së Bujanocit: Maqedonia e Veriut edhe sot e dëshmoi se z. Ali Ahmeti dhe BDI janë faktor i stabilitetit politik

vull

“Maqedonia e Veriut edhe sot e dëshmoi se z.Ali Ahmeti dhe BDI janë faktor i stabilitetit politik dhe i progresit të qytetarëve në përgjithësi e i shqiptarëve në veçanti.

Vizioni dhe qëndrimi i z.Ali Ahmetit kanë bërë që shqiptarët e Maqedonisë së Veriut të kenë politika stabile, integruese dhe shtetformuese. Kjo ka bërë që Kryetari i Parlamentit të udhëhiqet nga një shqiptar, Ministria e Jashtme poashtu të udhëhiqet nga një shqiptar dhe do të realizoj edhe ëndërrën e shqiptarëve për një Kryeministër shqiptar. Kjo arritje nuk është vetëm politikë ditore, por doktrinë dhe platformë kombëtare.

Urimet më të mira për z.Ali Ahmetin dhe gjithë shqiptarët për qeverisjen e ardhshme.” – thotë Musliu

Next Post

Artan Grubi: 3 ministra të jashtëm shqiptar në rajon!

Bashkimi Demokratik për Integrim do të udhëheq me Ministrinë e Punëve të Jashtme. Këtë e ka konfirmuar sekretari organizativ i BDI-së, Artan Grubi i cili ka qenë i përfshirë drejtëpërdrejtë në negociatat për formimin e Qeverisë së re. Grubi në rrjetin social Facebook shkruan se në rajon do të jenë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: