Shtegu i biçikletave në Tetovë po merr pamjen dhe funksionin e duhur

Kohanews Admin

Në qytetin e Tetovës thuajse është në përfundim e sipër shtegu i biçikletave, projekt ky që është nisur pak javë më parë e tashmë po merr formën e duhur si një projekt i finalizuar, ndërsa qytetarët kanë nisur me të madhe të përdorin këto shtigje pasiqë autoritetet komunale kanë vendosur dhe pengesa për mosparkim të veturave në këto zona për biçikleta.

Përfundimin dhe pamjen e duhur të këtij projekti e tha edhe kryetarja e komunës znj. Arifi gjatë intervistës së saj në Click plus, vetëm pak ditë më parë.

Vazhdojmë me vendosjen e sinjalizimit dhe shtyllave mbrojtëse përgjatë bulevardit të Ilindenit, me biçikletë në qytet, shkruhet në një postim të kryetares Arifi në rrjetet sociale.

Next Post

Poezi kushtuar Harun Aliut: Jamë lutur për ty, te vendi i Xhamisë Burmali (Video)

Buzëqeshje e përgjakur Kur gjaku i kulluar i jetës ngjyros trupin e shpirti niset në Pafundësi E ndjejmë se jeta nuk do ishte e bukur, nëse s’do ishte fshehtësi Një buzëqeshje të përgjakur e shohim edhe një herë me mall Dëshmojmë se një botë e vdekur zgjohet nga një zemër […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: