Shtohen pakënaqësit ndaj Aleancës së Shqiptarëve, Mehazi: Ziadin garo në Strugë dhe jo në Tetovë

vull

Siç duket gjatë ditës së sotme nuk kanë të ndalur reagimet negative ndaj koalicionit të shpallur ditë më parë në mes Aleancës së Shqiptarëve të udhëhequr nga Ziadin Sela dhe Alternativës që i prinë, Afrim Gashi.

Gjatë ditës së sotme dorëheqje të parevokueshme dha këshilltari i vetëm i Aleancës për Shqiptarët, në komunën e Zhelinës, Medin Voka i cili sipas të gjitha gjasave nga burimet tona do të kalojë në radhët e partisë vërtet opozitare, PDSH.

Publicisti dhe opinionisti, Sulejman Mehazi i ka bërë me dije se kryetari i Aleancës për Shqiptarët duhet të garojë në Strugë dhe jo në Tetovë

Status i plot i Sulejman Mehazit.

Zijadin Sela, një gjë ua themi, se, guri peshon në vendin e vet, e vendi juaj është Struga e jo Tetova, mate vehten ne Srugë, atje ku të njohin.

 

Next Post

Xhemaili: Tetova së shpejti do të bëhet me pishinë të mbyllur

Hisen Xhemaili, ministër për përmirësimin e klimës investuese për ndërmarrjet vendore sot ka bërë të ditur se në Tetovë, do të ndërtohet pishinë e mbyllur. Siç bënë të ditur Xhemaili, ky investim bëhet nga buxheti i shtetit dhe se një projekt i tillë i ka munguar qytetit të Tetovës. “Investim […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: