Skandal/Aleanca dhe Alternativa bllokojnë ndihmat për qytetarët dhe ndërmarrjet me 1.700 amendamente

Blerand Rexhepi

Pakot ekonomike dedikuar qytetarëve dhe ndërmarrjeve nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut me qëllim zbutjen e krizës që ka kapluar vendin po bllokohen nga Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, përmes 1.700 amendamenteve po bllokon Kuvendit nën arsyetimin e miratimit të Ligjit për nënshtetësi.

Qytetarët tashmë një kohë e presin këtë ndihmë të Qeverisë, por pa zhbllokimin e kuvendit një gjë e tillë duket për momentin e pamundur.

Opozita shqiptare në mungesë të alternativave të duhura, ka nisur të merret me bllokime përmes dorëzimit të amendamenteve të cilat Qeverisë nuk kanë logjikë.

Next Post

Nuhiu, pas takimit me kryetarin e Gjykatës Kushtetuese: Gjyqësori para se gjithash mbron interesat e gjithë qytetarëve

Zëvendësministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu realizoi takim me kryetarin e Gjykatës Kushtetuese, Sali Murati ku gjatë takimit të dyja palët kanë vlerësuar se roli i Gjykatës Kushtetuese është edhe kontrolli kushtetues për të siguruar kushtetutshmërinë funksionale të organeve dhe institucioneve shtetërore me qëllim për të flakur arbitraritetin dhe anarkinë në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: