Skandal/ Qytetit i Shkupit nuk fton asnjë artist shqiptarë për performancën e natës së ndërimit të fundvitit

Kohanews Admin

Qyteti i Shkupit do të organizojë festën e ndërrimit të viteve në sheshin qendror “Maqedonia” me performancë të interpretuesve vendor, ndërsa në organizim dhe financim do të ndihmojnë tri kompani.

“Tri kompani me përgjegjësi shoqërore, guxuan në kohë krize ekonomike dhe energjetike, të kontribuojnë në organizimin e festës festive të Vitit të Ri. “Me performancën e interpretuesve vendor të muzikës, shkupianët do ta festojnë Vitin e Ri 2022 në sheshin “Maqedoni”. njoftoi Qyteti i Shkupit.

Sipas njoftimit, në natën e ndërrimit të viteve në qendër të qytetit do të performojnë: Puka Kozmetika, DNA, Knokaut, Naum Petreski, Zuica Lazova dhe DJ Slave.

Next Post

Bujare Abazi: Pika për emërtimet e rrugëve në Shkup hiqet nga rendi i ditës

Me përgjegjësinë më të madhe që ndjej ndaj jush, dua t’u informoj se pika e propozuar për tërheqjen e vendimit për ndërrimin e emrave të rrugëve (i miratuar më 30.03.2021) u hoq nga rendi i ditës në seancën e sotme të Këshillit të Qytetit të Shkupit që vijoi punimet deri […]

Subscribe US Now