Next Post

Qeveritari fjalë pak e punë shumë!

Emërimi i Atan Grubit në krye të Ministrisë së Sistemit Politik dhe Marrëdhënive mes Bashkësive, njëherit edhe zv.kryeministër i parë në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut, u prit me skepticizëm në opinion. Por ky vendim i liderit të BDI, Ali Ahmeti dhe organeve të kësaj partie, duket që […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: