Skandaloze/Siljanovska deklaron se shqiptarët janë të adhur këtu dhe shteti duhet shkatëruar (Video)

Blerand Rexhepi

Kandidatja për deputete e VMRO dhe bartëse e listës në njësinë e I-rë zgjedhore Gordana Siljanovska në dy video të saj bën deklarata skandaloze duke thënë se shqiptarët janë të ardhur, janë kërcënim serioz për shtetin pasiqë nëse nuk zhduken do të shkatërohet gjithë shteti.

Të dy deklaratat e saj mund t’i ndiqni në vazhdim:

Next Post

Pas aktivitetit me biçikleta, Besimi: Rinia e mrekullueshme e BDI-së është flamurtare e risive në jetën tonë

Dr. Florin Besimi, kandidat i BDI-së në Zonën e 6-të, sot i është bashkuar Forumit Rinor të Bashkimit Demokratik për Integrim, në aktivitetin e shëtitjes me biçikleta, si promovim i lëvizjes së shëndetshme me biçikletë, ku morën pjesë shumë pjesëtarë në këtë organizim të mrekullueshëm. Dr. Florin Besimi është i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: