Next Post

Lëviz Besa : Kuvendi i Degës së Lëvizjes Besa miratoi listat për këshilltarë

KOMUNIKATË Në prezencë të nënkryetarit të Lëvizjes BESA Kastriot Rexhepi, anëtarëve të kryesisë qendrore Sedat Ramadani, Hulus Asipi si dhe Shenasi Xheladini, u realizua takim me strukturat e Lëvizjes BESA në Kumanovë. Kuvendi i degës në Kumanovë miratoi listën e këshilltarëve komunal për zgjedhjet e 17 tetorit, listë të cilës […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: