Spitali i Tetovës në krye me Florin Besimi fitoi grand nga Ambasada e Japonisë

vull

Drjetori i sipatilit te Tetovës , Florin Besimi sot nënshkruajti kontratë bashkëpunimi për përfitimin e një grandi nga Ambasada e Japonisë informon Ts.mk.

Drejtori Besimi falenderoi ambasadoren Haneda Keikon për mbështetjen e e madhe që ju bën qytetarëve të Tetovës dhe spitalit të Tetovës.

“Falenderojë përzemërsisht ambasadore e Japonisë Haneda Keikon për miratimin e projektit për përmirsimin e mesit shëndetësor të Instutucionit publik shëndetësor Spitalit Klinik Tetovë për furnizimin e një automjeti sanitar i kompletuar në të gjitha paisjet medicinale” u shpreh Besimi

Sipas tij ky automjet ambulator do të jetë në funksion të qyetatrëve të Tetovës.

Ndryshe siç mëson TetovaSot, në spitalin Klinik në Tetovë do të ketë shumë investime.

Next Post

Dr. Lulzime Osmani mer pjesë në world art youth të egjiptit | FOTO

Dr. Lulzime Osmani është e vetmja artiste që ka përfaqësuar Maqedonin e Veriut në Sharm El sheikh të shtetit të Egjiptit në simpoziumin artistik. Në këtë simpoziumin artistik kanë marre pjese mbi 100 artist nga 40 shtetet e botës, të cilët ishin të lirë të pikturonin në pëlhurë nga frymëzimi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: