Struga në Tiranë, promovim i sukseshëm

vull

Dita e dytë në panairin e Tiranës vijoi me sukses dhe me personalitete të shquara si funksionerë nga pushteti lokal dhe qëndror si dhe ambasadorë nga shtetet fqinje dhe më gjërë.

Edhe kësaj rradhe qyteti i Strugës u promovua me sukses dhe u mirëprit ngrohtë.

Më poshtë fotot e çastit nga fjalimi i mbajtur nga ministri i turizmit dhe ministreja e financave si dhe foto nga vizita e tyre e stendës së Komunës së Strugës.

Next Post

Ka filluar sinjalizimi i rrugëve në qytetin e Bujanocit

Pas përfundimit të sezonit të dimrit dhe fillimit të sezonit pranverorë, Komuna e Bujanocit ka filluar sot sinjalizimin e rrugëve në qytet. Përveç sinjalizimit, në territorin e Komunës së Bujanocit po bëhet edhe sanimi i gropave në rrugë dhe pastrimi i deponive të egra nëpër bashkësi lokale.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: