Takim i ministrit Spasovski me Drejtorin e Përgjithshëm të SHA “Posta e Republikës së Maqedonisë së Veriut”, Jani Makraduli

vull

Sot ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski realizoi takim pune me Drejtorin e Përgjithshëm të SHA “Posta e Maqedonisë së Veriut”, Jani Makraduli.

Në takim u bisedua për intensifikimin e bashkëpunimit ndërmjet MPB-së dhe SHA “Posta e Maqedonisë së Veriut”, gjatë së cilës nga të dy anët u theksua nevoja e formimit të grupit të punës i cili do të shqyrtonte të gjitha pengesat eventuale për dorëzimin e dokumenteve personale të qytetarëve në adresë shtëpiake si dhe për sfidat e mundshme dhe kahjet për gjallërimin e tregtisë elektronike.

Ministri Spasovski e potencoi përkrahjen nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendshme, si edhe deri më tani, me të vetmin qëllim, qytetarët më shpejt dhe në mënyrë më efikase t’i marrin dokumentet personale në adresë shtëpiake.

Next Post

Abdulla Mehmeti: KUSH DHE ÇFARË BËRI PËR PAVARËSINË E MAQEDONISË VERIORE?

Abdulla Mehmeti   “Serbët në Maqedoninë Veriore me Kushtetutë njihen si pakicë me privilegjet përkatëse. Kjo ka qenë nën mbikëqyrje nga ana e Bullgarisë”, kështu tha historiani Prof. Svetlozar Eldarov për “Dita ON AIR” dhe shtoi: “Bullgaria nuk ka dashur që bullgarët të kishin një status të tillë. E gjitha […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: