Takim me Shefen e Misionit – OSCE-ODIHR

vull

Sot, Sekretari Gjeneral i PDSH-së njëherit shef i shtabit qendror zgjedhor, mbajti takim me Shefen e Misionit të OSCE-ODIHR në Republikën e Maqedonisë së Veriut.
Në takim u diskutua mbi vazhdën e kampanjës, regulativat dhe parashikimet. Gjithashtu, palët biseduan edhe për ditën e votimit e cila do të jetë e monitoruar nga misioni i OSCE-ODIHR.
Nga takimi përfundojmë se parësore është që të respektohen rekomandimet e institucioneve shëndetësore dhe zgjedhjet të jenë të lira dhe demokratike.
Next Post

Menduh Thaçi në Debresh - Krushevë dhe Zhitosh bashkë me Vasfi Doko dhe Astrite Kaba

“Me ardhjen e PDSH-së në qeverisje dhe Menduh Thaçin zëvendëskryeministër me të drejtën e vetos do të ketë funksionim të plotë të institucioneve publike dhe luftë kundër krimit dhe korrupsionit.” Menduh Thaçi në Zhitosh (Krushevë). “Prodhuesit e këtyre anëve ballafaqohen me një varg problemesh duke filluar nga infrastruktura e dobët […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: