Takim mes drejtorëve Kaba dhe Shabani, diskutohet bashkëpunimi dhe ndarja e përvojës menaxheriale

Kohanews Admin

Dje drejtori i N.K.P “Standard” – Dibër, z. Burim Kaba ka realizuar takim me drejtorin e N.P “Higjena Komunale” – Shkup, z. Abdulsamed Shabani.

Temë e bisedës në këtë takim ka qenë pikërisht përvoja në menaxhimin e ndërmarjeve publike në kuadër të pushtetit lokal, e që drejtorët Kaba dhe Shabani janë dakorduar për një bashkëpunim të mëtejshëm, për përballjen më të lehtë me problemet dhe shërbimet e ofruara ndaj qytetarëve.

Ndërmarjet Publike qëndrojnë në vijën e parë të frontit të shërbimeve ndaj qytetarëve dhe njëkohësisht jemi të vetëdijshëm për problematikat në të cilat përballen ato viteve të fundit.

Next Post

E hapur dhe konstruktive/Diplomacia aktive e Bujar Osmanit në drejtim të BE-së

Me qëllim materializimin e vendimit për nisjen e negociatave, nga viti i kaluar përmes miratimit të Kornizës negociuese dhe mbajtjes së Konferencës së parë ndërqeveritare, kryediplomati Bujar Osmani ka nisur aktivitete intensive diplomatike. Ai dje u ka shkruar letra homologëve të tij në BE dhe 50 deputetëve, ndërsa sot nëpërmes […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: