Talat Xhaferi në orën 12:00 e caktoi vazhdimin e Seancës së Parë Konstitutive

vull

Kryesuesi z. Talat Xhaferi për sot, 21 gusht 2020, në orën 12:00 e caktoi vazhdimin e Seancës së Parë Konstitutive të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Në lidhje me mbajtjen e vazhdimit të parë të Seancës Konstitutive të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, që është caktuar për sot 21 gusht 2020 në orën 12:00, ndërsa me qëllim të respektimit të plotë të protokolleve të sigurisë të përcaktuar nga Komisioni i Sëmundjeve Ngjitëse, Ju informojmë se:

 

Për të evituar grupim më të madh, Seancën Konstitutive do të mund të përcjellin vetëm dy përfaqësues nga çdo medium, respektivisht vetëm ata që në afatin e përcaktuar u paraqitën në Seksionin e Marrëdhënieve me Publikun të Kuvendit.

Për arsye se prezenca në Sallën e Madhe, ku do të mbahet Seanca Konstitutive do të jetë e kufizuar, inserte dhe fotografi do të mund të bëjnë vetëm një kamerë nga RTVM dhe fotografë zyrtarë të angazhuar nga Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Next Post

Zvicra merr vendimin e papritur për vendosjen e karantinës me Shqipërinë, këngëtari shtyn të gjitha projektet

Artisti i kenges popullore Bekim Ibrahimi pas publikimit te kenges “Jam sheqer Kosove, ti je mjalt Shqipnije”, e cila u kthye ne hit dasmash, premtoi edhe disa projekte te tjera. Ndryshimi drastik kohet e fundit, per shkak te koronavirusit ka detyruar anullimin e kthimit ne Shqiperi te kengetarit shqiptar. Numri […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: