Tërhiqet objekti I vendosur në qendër të qytetit pa leje

vull

Pas reagimeve të qytetarëve në lidhje me vendosjen e një objekti pa leje (kiosk) në hapësirë publike, Komuna e Strugës reagon menjëher dhe bën lirimin e hapësirës publike.

Hapësirat publike shëtitoret janë të qytetarëve. Falenderojmë qytetarët që paraqesin raste të tilla, dhe i inkurajojmë që të vazhdojnë edhe më tej ti paraqesin parregullsitë.

Next Post

Eurostat: Maqedonia është e populluar me 2.077.100 njerëz

Sipas të dhënave që i ka bërë të ditur  Eurostat në Maqedoninë e Veriut në 1 janar të këtij viti ka patur 2.077.100 njerëz që është 2000 njerëz më së shumti në krahasim me 1 janarin e vitit 2018 transmeton KohaNews. Numri i popullsisë në vend për një vit është […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: