Teuta Arifi inspekton punimet e ndërtimit të rrugës në Saraqinë, vlera 20.3 mln denarë

Kohanews Admin

Në fshatin Saraqinë për të biseduar me banorët dhe për të parë punët që po zhvillohen në ndërtimin e rrugës për në hyrje të fshatit.

Kjo rrugë është me gjatësi 1220 metra, trotoare dhe vendosje të kanalizimit atmosferik. Vlera e projektit ësjtë 20.3 milionë denarë, me përkrahje të Byrosë për zhvillim rajonal

Në fshatin Falisht të Tetovës për të parë nga afër përfundimin e punëve rreth asfaltimit të rrugës Falisht – Strimnicë, me gjatësi 500 metra dhe vlerë 4.8 milion denarë.

Vlen të theksohet se mjetet për këtë projekt u siguruan nga buxheti shtetëror, me propozim amandamentin e deputetit të zonës të Bashkimit Demokratik për Integrim z. Bedri Fazliu.

Gjithashtu me banorët biseduam edhe për disa nevoja dhe kërkesa të tjera që ata kanë rreth sistemit për furnizim me ujë të pijshëm, që u zotuam se do ta zgjidhim në 4 vjeçarin e ardhshëm.

Next Post

Ahmeti nga Kërçova: Unë dhe Fatmiri vijmë nga lufta. Votoni 3 (VIDEO)

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar fushatën parazgjedhore në Kërçovë ku ka prezantuar kandidatin për kryetar të kësaj komune Fatmir Deharin dhe listën e kandidatëve për këshilltarë të kryesuar nga Gazmend Jusufin, si dhe programin zgjedhor që është përbetimi i tyre për ndryshimin dhe zhvillimin në Kërçovës. Banorëve të Kërçovës […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: