Teuta Arifi: Vëzhguam punimet të cilat po vijojnë rreth ndërtimit të mureve mbajtëse të shtratit të lumit prapa Qendrës Klinike në Tetovë

vull

Status i kryetarës së Komunës së Tetovës, Teuta Arifi:

Bëhet fjalë për mure mbajtëse në gjatësi prej 1000 metra në të dyja anët e lumit, me lartësi 2.7 metra dhe gjerësi 2 metra! Paralelisht do të bëhet edhe vazhdimi i rrugës deri në hyrjen e qendrës emergjente të objektit të ri spitalor si dhe ndërtimi i trotoareve dhe vendosja e ndriçimit publik!

Vlera e përgjithshme e investimit është 20.5 milion denarë.

Next Post

FFK i kërkon FIFA-s e UEFA-s t’i ndalojnë garat ilegale të Serbisë në Kosovë

Më poshtë janë shkresat që presidenti i FFK-së, Agim Ademi ua ka dërguar presidentit të FIFA-s, Gianni Infantino dhe presidentit të UEFA-s, Aleksander Ceferin në lidhje me përfshirjen e të ashtuquajturit klub Trepça nga Mitrovica e Veriut në kategorinë e tretë të futbollit të Serbisë si dhe kërkesën për ndërhyrjen […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: