Ueb faqja e presidentit të Maqedonisë së Veriut edhe në gjuhën shqipe

vull

Ueb faqja zyrtare e presidentit të ri të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, tashmë është në përpunim e sipër, por me të shikuar ueb faqen zyrtare të presidentit ajo tashmë është në tre gjuhë, në gjuhën maqedonase, në gjuhën shqipe dhe në gjuhën angleze.


Deri tani ajo ishte vetëm në gjuhën maqedonase gjatë mandatit të ish-presidentit Gjorgje Ivanov, i cili nuk firmosi as Ligjin për avancimin e përdorimit zyrtar të gjuhës shqipe.

Kliko: http://pretsedatel.mk/

Next Post

Sekretari shtetëror Valmir Aziri në Konferencën e 5-të Ministrore të Këshillit të Ministrave të Kulturës së EJL-së në Sofje

Delegacioni i Maqedonisë së Veriut i udhëhequr nga sekretari shtetëror i Ministrisë së Kulturës, z.Valmir Aziri, sot në Sofje merr pjesë në Konferencën e 5-të Ministrore të Këshillit të Ministrave të Kulturës së Evropës Juglindore, në kuadër të Kryesimit të Bullgarisë me Këshillin e Ministrave të Kulturës së Evropës Juglindore […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: