Universiteti i Tetovës – Regjistrimet për vitin akademik 2019/20

vull

UT
Rruga e Ilindenit pa nr.
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë së Veriut

+389 44 356 500
+389 44 334 222
international@unite.edu.mk
FAKULTETET
Fakulteti i Administrimit të Biznesit
Fakulteti i Arteve
Fakulteti i Bujqësisë dhe Bioteknologjisë
Fakulteti Ekonomik
Fakulteti Filologjik
Fakulteti Filozofik
Fakulteti Juridik
Fakulteti i Kulturës Fizike
Fakulteti Pedagogjik
Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore
Fakulteti i Shkencave Mjekësore
Fakulteti i Shkencave të Zbatuara
Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit
BURIME
Kalendari Akademik
Klubet sportive
Biblioteka e Universitetit
Lyra Wallet
Qendra për Shërbime Studentore dhe Karrierë
Këndi Austriak

Next Post

Nënshkruhen protokolet për implementimin e “One stop shop” në Tabanocë

Me qëllim të përmirësimit të lëvizjes së qytetarëve dhe të tregtisë dhe të lehtësimit të komunikacionit përmes kufirit shtetëror ndërmjet Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Serbisë, sot në Shkup u nënshkruan protokole të veçanta për implementimin e Marrëveshjes për vendosjen e kontrollimeve të përbashkëta në pikën kufitare […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: