Veliaj para FR të BDI-së në Tetovë: Lehtë e kanë ata nga shkallët e stadiumit të flasin dhe të gjykojnë

Nëse më shumë mërzitemi me atë se çka shkruajnë portalet e ditëve të sotme se sa çka do të shkruajnë librat e historisë pas 20 viteve, atëherë qoft lënë kjo punë!

Mirëpo nëse do merremi me atë se çka do të shkruajnë librat e historisë pas 20 viteve, atëherë na qoftë puna e mbarë, le t’ia fillojmë!

Lehtë e kanë ata nga shkallët e stadiumit të flasin dhe të gjykojnë, lehtë e kanë sepse jemi ne në mejdan që vrapojmë dhe jo ata, jemi ne që duhet të vrapojmë dhe të shënojmë, po shenuam marrim apllauzin e tyre, po deshtuam marrim fyerjet, mirëpo të mos harrojmë se përsëri jemi ne në mejdan për ta ndërtuar aksionin e rradhës, ata perseri do të jenë spektatorë!

Next Post

Xhaferi: Shqiptarët vendosin për censusin dhe presidentin, me 05 Maj të votojmë masovikisht

Kryetari I Parlamentit të Maqedonisë Talat Xhaferi I cili ishte mysafirë në C;ik Plus në TV 21 theksoi se votat e shqiptarëve janë vendimtarë për censusin dhe për zgjedhjen e kandidatit për presidentit. Ai mes tjerash iu bbëri thirrje të gjithë qytetarëve që masovikisht të dalin dhe të votojnë me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: