​ZKQ dhe NIPAK Nikola Dimitrov në Komitetin Drejtues të Kornizës Investuese për Ballkanin Perëndimor

vull

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane Nikolla Dimitrov, sot mori pjesë në mbledhjen e Komitetit Drejtues të Kornizës Investuese për Ballkanin Perëndimor, ku i paraqiti planet e Qeverisë për zbatimin e Planit Investues Ekonomik, e prezantuar në mbledhjen e sotme nga Eurokomisioneri për zgjerim, Oliver Varheji.

Dimitrov: “Të hënën e ardhshme do të mbahet mbledhja e Komitetit Nacional Investues me të cilën për herë të parë do të kryesojë Kryeministri dhe do të bëhet revizion  i listës së vetme të projekteve, kurse paralelisht do të përcaktohet cilat projekte do të korrespondojnë me Planin ekonomik dhe investues”.

Zëvendëskryeministri Dimitrov në mbledhje potencoi rëndësinë e Kornizës Investuese për Ballkanin Perëndimor, duke potencuar se në Maqedoninë e Veriut deri më tani janë financuar 23 projekte me vlerë prej rreth 2,1 miliard eurosh në grante dhe hua, që është mbështetje e rëndësishme në portofolin tonë të investimeve kapitale.

Next Post

Kreu i Kumanovës Dimitrievski dhuron gjak për ta ndihmuar, Agron Hamidi e falenderon publikisht

Kryetari i komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski pas thirrjes së repartit të transfuziologjisë për dhurim të gjakut i është përgjigjur pozitivisht kësaj thirrje ndërkohë që personi në fjalë i është falenderuar. ‘Dhurues gjaku jam me grupin AB Negativ, nuk e dija për kë bëhet fjalë por asnjëherë kur kam dhuruar […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: