10 milion denarë për rikonstruimin e Gjimnazit të Tetovës!

vull
Sot kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi vizitoi gjimanzin qendror në Tetovë, në të cilin janë investuar mbi 10 milion denarë në revitalizimin e plotë të ambienteve të brendshme të kësaj shkolle.
Besojmë se investimi në infrastrukturën dhe kushtet shkollore reflekton pozitivisht edhe në tendencën e nxënësve për të dëshmuar rezultate më të mira gjatë procesit edukativo-arsimor.
Duke marrë parasysh këtë, vlen të theksohet fakti se mesatarja e maturës shtetërore që kanë arritur nxënësit e kësaj shkolle është 4.25, që paraqet një nga rezultatet më të larta në nivel shtetëror
Next Post

In Memoriam: Ndërroi jetë ish kolegu -gazetari i Radio Shkupit Mustafa Spahiu

Kujtimi për të do të jetë i paharruar për stafin e Radio Shkupit – Programi në gjuhën shqipe Mustafa Spahiu, u lind me 5 prill 1948 në fshatin Muçivërcë të Anamoravës së Gjilanit, Republika e Kosovës. Rrjedh prej një familje zejtare-bujqësore të kamur e fisnike. Katër klasë të shkollës fillore […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: