12 pacientë të rinj u shtruan në spital në qendrat kovid në Shkup

vull

Në 24 orët e kaluara, 12 pacientë të rinj janë shtruar në spital në qendrat kovid në Shkup për shkak të ndërlikimeve të koronavirusit.

Një total prej 193 personash  për Covid-19 po trajtohen në pavijonet e sëmundjeve infektive në kryeqytet.

Nuk ka pasur pranime në 24 orët e fundit në klinikat e brendshme. Kishte 2 pacientë të pranuar në qendrën kovide në “8 Shtatori” dhe 10 u pranuan dje në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Kushtet e Shkurtra.

Në 24 orët e kaluara, 19 pacientë të shëruar janë lëshuar në shtëpi.

45 pacientë trajtohen në qendrat e klinikave të brendshme.

Janë gjithsej 73 pacientë në  “8 Shtatori”, dhe 74 pacientë janë shtrirë në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Kushtet e Shkurta. Isshtë një fëmijë pozitiv për virusin Covid-19 në Klinikën e Pediatrisë.

Next Post

ARRESTOHEN PESË PERSONA NË GOSTIVAR, POLICIA U GJETI DROGË

Sot (18.05.2021) rreth orës 02.00 efektivët e policisë nga SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, kanë privuar nga liria pesë persona të moshave 27-39 vjeçe , që të gjithë nga Gostivari. Gjatë një kontrolli në një objekt biznesi dhe një dhomë përdhese në Gostivar që është kryer me urdhër […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: