13 vjet burg për Naser Eshtrefin për vrasjen e Angel Petkovskit

vull

Dënimi me 13 vjet burg për të akuzuarin Naser Eshtrefi u shpall sot, dhe prindërit e Angel Petkovskit thonë se dënimi është shumë i vogël dhe nuk mund të kompensojë humbjen e djalit të tyre.

Babai i Angjëllit, Saso Petkovski, i cili ishte gjithashtu dëshmitar i çështjes, tha:

“Askush nuk mund të na kompensojë për faktin se Angel ishte nipi i parë i babait tim në shtëpi, dhe ai u emërua pas gjyshit të tij. “Në besimin tonë, Engjëlli do të thotë shumë gjëra – është një emër i shenjtë”, tha babai, raporton “tv21” .

Vrasja e Angel Petkovskit ndodhi më 19 maj 2014 në Gjorce Petrov, dhe incidenti filloi me vjedhjen e një biçiklete nga Naser Eshtrefi nga Shkupi.

I pandehuri Naser mori një dënim me 13 vjet burg, i cili merr parasysh kohën e të pandehurit të kaluar në paraburgim, si dhe çdo heqje lirie. 

Next Post

Skandal/Aleanca dhe Alternativa bllokojnë ndihmat për qytetarët dhe ndërmarrjet me 1.700 amendamente

Pakot ekonomike dedikuar qytetarëve dhe ndërmarrjeve nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut me qëllim zbutjen e krizës që ka kapluar vendin po bllokohen nga Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, përmes 1.700 amendamenteve po bllokon Kuvendit nën arsyetimin e miratimit të Ligjit për nënshtetësi. Qytetarët tashmë një kohë e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: