15 shkelje të ndalimit të lëvizjes, 533 sanksione për mos mbajtjen e maskës

vull

Nga ora 10 e mbrëmjes (18 mars 2021) deri në orën 5 të mëngjesit (19 mars 2021) u konkludua se 15 persona nuk e respektuan ndalimin e lëvizjes. Gjatë 24 orëve të kaluara (18 / 19.03.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë Veriore, 533 kundërvajtje janë regjistruar për masën për mbajtjen e mbrojtjes personale.

Ministria e Brendshme u bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria dhe së bashku të kontribuojnë në parandalimin e përhapjes së Covid 19.

Next Post

Organizata Shqiptarët e Bashkuar me seli në Detroit, Michigan,LDK-ja nuk ishte as hija e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

Organizata  Shqiptarët e Bashkuar me seli në Detroit, Michigan, SHBA, lëshon këtë Memorandum kundër gënjeshtrave, falsifikimeve dhe shpifjeve politike, propagandistike dhe historike të Jusuf Buxhovit : LDK-JA  nuk ishte  as hija e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit ! *** LDK-ja me Program, me ide dhe me strategji ishte kundër zhvillimit të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: