20 vite nga Marrëveshja kornizë e Ohrit

vull

Ministri Shaqiri ishte pjesë e seancës solemne të organizuar nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kushtuar 20 vjetorit të Marrëveshjes kornizë të Ohrit.

 

Nënshkrimi i kësaj marrëveshje vendosi themelet e shtetit që njohim sot, me aspirata euroatlantike, gjithëpërfshirës, shtet ku sundon e drejta dhe paqja.

Next Post

Ministrja Nagavci mori pjesë në tryezën ku u diskutua për cilësinë në pranimin e studentëve në fakultetet e edukimit

Përgatitja e mësimdhënësve është interes kombëtar i Kosovës, prandaj bashkëpunimi i shumë akterëve në këtë drejtim është i domosdoshëm. Kështu është konstatuar në Tryezën e diskutimit me temë “Integriteti akademik dhe cilësia në pranimin e studentëve në fakultetet e edukimit, ku ka marrë pjesë edhe ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: