22.000 administratore shqiptare poshtrohen ‘denjesisht’ nga Taravari!

Kohanews Admin
Zanafilla e degradimit dhe nencmimit te kombit tone eshte e lidhur me tendencat dhe prirjet e centealizuara te grupeve te caktuara jo shqiptaro dashes, te cilet per shkak mospasjes se pengesave gjate ushtrimit te pushtetit kishin mundesine qe poshtrimin e shqiptareve ta vendosin si norme funskionimi!
 
Sot, pavarsisht deklaratave deformuese te politikaneve qe synojne pushtetin, ajo qe duhet pagezuar me sukses eshte faktike, po e njejta jo cdohere i sherben kolektives. Sot shqiptaret e ndertuar ne rrethana mbi ceshtjet dikurshme kombetare, hedhin nenshkrime mbi ceshtje vendimmarrese ne institucione shteterore, dhe ne asnje moment nuk gjynjezohen ne menyren e vrazhde qe u mundua ta paraqes Arben Taravari. I njejti duke dashur qe partine ne pushtet ta identifikon si te pafuqishme dhe duke dashur te shkaktoj corroditje ne shoqeri me nje deklarate te ulet te mosperfilljes se shqiptareve, peruli inteligjencen, integritetin dhe profesionalizmin e shqiptareve ne institucione.
 
Sdomend qe ne boten demokratike lejohen mendimet e zeshme te mitomaneve te tille, mirepo poshtrimi mbi popullin qe perket tregon vetem shkeljen e vlerave qe cdo njeri eshte munduar te ndertoj ne vete dhe neglizhence mbi suksesin e shume shqiptareve.
 
Kujtojme z.Taravari se te dominosh ne asnje menyre nuk do te thote te sherbesh ne oborr te tjetrit dhe qe deklaratat e tilla vetem dobesojne potencen politike tenden, dhe me nje tendece te tille te uljes se vlerave dhe kredibilitetit te shqiptareve, une si shqiptar/e nuk do kisha dashur te perfaqesohem nga nje lidership i te cilit jeni pjese.
 
“Kauza” e blerjes se byrekut mbase i ngjan nje politikani me intelekt te ulet!
Next Post

Mexhiti: Bashkë me përfaqësues të pushtetit qëndror e lokal, realizuam një sërë takimesh në territorin e Çairit

“Bashkë me përfaqësues të pushtetit qëndror e lokal, realizuam një sërë takimesh në territorin e Çairit. Fillimisht vizituam punimet në rrugën e pllastikave, më pas për të vazhduar me afaristët e asaj rruge, me ESNAF-in e Çarshisë së Vjetër dhe me Odën ekonomike të Vizbegut. Agjendën e përfunduam në sallën […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: