Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

265 shoferë të sanksionuar në Shkup, 31 për ngasje pa patentë shoferi

1 min read

Ministria e Brendshme dje (26 janar) vazhdoi me kontrollet e intensifikuara të veprimit në fushën e trafikut. Vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 265 masa, prej të cilave 31 masa për vozitje pa patentë shofer, 11 për automjete të paregjistruara dhe teknikisht me defekt, 7 sanksione për vozitje nën ndikimin e alkoolit, 14 për kalim një semafor i mbyllur (dritë e kuqe), 20 masa për përdorimin e një telefoni celular, 13 masa për të mos përdorur një rrip sigurimi, 14 këmbësorë të sanksionuar.

Kontrollet e intensifikuara të trafikut do të vazhdojnë në ditët në vijim. Ne u bëjmë thirrje qytetarëve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut në mënyrë që të rritet siguria në komunikacion.