299 shoferë të sanksionuar në Shkup: 50 për ngasje të shpejtë, 43 pa patentë shofer

vull

Ministria e Brendshme dje (10.02.) Vazhdoi me kontrollet e intensifikuara të veprimit në fushën e trafikut.

Vetëm në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 299 masa, përfshirë 50 për mosrespektim të shpejtësisë, 43 masa për ngasje pa patentë shoferi, 12 për automjete të paregjistruara dhe teknikisht të dëmtuara, 21 masa për përdorim një celular, 14 për mos përdorimin e rripit të sigurisë, 69 sanksione për parkim të paligjshëm.
Kontrollet e intensifikuara të trafikut do të vazhdojnë në ditët në vijim. Ne u bëjmë thirrje qytetarëve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut në mënyrë që të rritet siguria në komunikacion.

Next Post

459 sanksione për mos mbajtjen e maskës

Gjatë 24 orëve të kaluara (10 / 11.02.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë Veriore, lidhur me masën për mbrojtjen personale të një personi, janë regjistruar 459 shkelje.  Ministria e Brendshme u bën apel qytetarëve të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, në mënyrë që të merren me […]

Subscribe US Now