392 shkelje për shkakë të mos mbajtjes së maskës

vull

Në 24 orët e fundit (10/11.08.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sa i përket masës për mbajtjen e obliguar të mbrojtjes personale të fytyrës janë regjistruar 392 shkelje të kësaj mase.Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura nga ana e Qeverisë me qëllim të ballafaqimit me KOVID-19.

Next Post

Pompeo nga Praga filloi vizitën e tij në vendet e Evropës Qendrore

Sekretari i Shtetit Amerikan Mike Pompeo nisi një turne pesë-ditor në Evropën Qendrore me një vizitë në Republikën çeke dhe do të diskutojë me nikoqirët e tij kryesisht për Kinën dhe rrjetin 5G. Bisedimet për uljen e varësisë së energjisë nga Rusia janë gjithashtu në axhendën e Sekretarit të Shtetit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: