459 sanksione për mos mbajtjen e maskës

vull

Gjatë 24 orëve të kaluara (10 / 11.02.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë Veriore, lidhur me masën për mbrojtjen personale të një personi, janë regjistruar 459 shkelje. 

Ministria e Brendshme u bën apel qytetarëve të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, në mënyrë që të merren me Covid-19. 
Next Post

Këshilli Nismëtar: VMRO-DPMNE nuk është dhe as nuk duhet të jetë pronë private e Mickoskit

Me rastin e vendimit të djeshëm të Komitetit Qendror të VMRO-DPMNE, për të mos pasur një Kongres të jashtëzakonshëm, por të rregullt në nëntor, njoftoi KëshilliNismëtar. Ata thonë se ky vendim është një lojë në parti dhe se partia nuk duhet të jetë në pronësi private të Mickoski. “Përpjekja e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: