62 shkelje të orës policore, 482 gjoba për mosmbajtje të maskës

vull

Nga ora 20:00 e ditës së djeshme (06.04.2021) deri në ora 05:00 të ditës së sotme Ministria për Punë të Brendshme ka konstatuar 62 shkelje të orës policore. Ndërkohë në 24 orët e fundit janë regjistruar edhe 482 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse, si preventiv për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Next Post

Vaksina anti Covid dhe agjerimi

Pyetja: Marrja e vaksinës anti Covid-19, derisa jemi agjerueshem ne Ramazan, a e prish agjërimin? Me çka obligihet agjëruesi nëse e prish agjërimin për shkak vaksinës? Përgjigjja: I tërë falënderimi i plotë i takon vetëm Allahut, Zotit të botëve, përshëndetjet dhe paqja qofshin mbi të dërguarin mëshirë për botërat, Muhamedin […]

Subscribe US Now