A ka të drejtë Taravari të flet për MPB-në siç po flet dhe pse nuk ka të drejtë?

Kohanews Admin
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Taravari nuk ka të drejtë të flet aspak për MPB-në, është konstatim i imi dhe i bazuar në fakte. I doni faktet? Taravari ka qenë pjesë e partis e cila në zgjedhjet parlamentare në 2008 ishte në pushtet, njëkohsisht edhe duheshte ti organizoj zgjedhjet e lira dhe demokratike e njëjta parti.

A e mbani mend se çfarë ndodhi në atë kohë? Taravari ta kujtoj unë, kishim zgjedhje me më shumë parregullsi që ishin mbajt në RMV prej pamvarsis, a e dini pse Taravari?, sepse partia juaj kishte instaluar ne strukturat e MPB-së militant partiak dhe nepermjet tyre tentoi të vjedh votën e lirë të qytetarëve dhe si rezultat i atij tentimi kishte ripërsëritje të zgjedhjeve, e pasojat i dini?, u a kujtoj edhe ato Taravari,

Vrasje, tentim për vrasje, rahje, arrestime. Andaj Taravari nuk ka të drejt të flet për MPB-n. Jeni të njohur për dhënien e psikoterapive por ja që ndonjëher keni edhe ju nevoj për atë. Me përzgjedhjen e profesionistëve në MPB Taravari, prej atëher ju keni zgjedhje të lira dhe demokratike, ku me një cikël edhe ju jeni zgjedhur kryetar komune.

Të përkujtoj se zyrtarët policor kanë të drejtë vote dhe sëkëndejmi kanë drejt të marin pjesë edhe në tubime partiake për të ndëgjuar ofertat e subjekteve ata edhe mund të jenë simpatizant të subjektit të caktuar atyre u është privuar vetëm e drejta që të jenë në strukturat udhëheqëse në parti politike. Doni ta ktheni atë kohë Taravari?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Xhemaili: Nuk ka arritur padia e SPB Tetovë në adresën time

Lajmi se ndaj meje si kryetar i komunës së Bogovinës, është ngritur padi penale për veprën penale “punë të papërgjegjshme” janë tentimi i radhës i BDI-së për të mbjellur frikë dhe për të njollosur punën time si kryetar. Bëj të ditur se në adresën time nuk ka arritur asnjë dokument […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: