Adem Avziu: Këtë sezonë zgjidhet çështja e parkingut për vizitorët e Ski-Qendrës “Kodra e Diellit”

vull
0 0
Read Time:28 Second

Njoftim nga Drejtori Gjeneral i “Elem Turs” Adem Avziu:

Përveç parkingut të madh përball stacionit policor (Parkingu ), këtë sezon vihen në përdorim të plotë edhe dy parkingje të reja ekzistuese.

Parkingu i cilin ndodhet poshtë hotel Sllavija dhe Parkingu që ndodhet përball hotel Scardus.

Të njejtat janë sinjalizuar me shenja adekuate dhe do të mirëmbahen në mënyrë të vazhdueshme nga shërbimet e Ski-Qendrës.

U bëjmë apel qytetarëve që t’i shfrytëzojnë këto vendparkingje në mënyrë që kaosi i trafikut i krijuar për vite me radhë, sidomos gjatë sezonit dimëror, të marrë fund.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Prof.Dr Reshat Qahili ushtrues detyre Rektor i UT-së

Njoftohet opinioni publik se, sot, më 1 dhjetor 2021, u mbajt mbledhja konstituive e Senatit të Universitetit të Tetovës – njofton sherbimi per informim i UT-se. Procedura përkatëse për konstituimin e Senatit dhe verifikimin e anëtarëve nga ana e Komisionit për verifikim, u zhvillua në përputhje me Ligjin për arsim […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: