Ademi: Blerim Reka përjetoi fijasko

vull

“Blerim Reka ka përjetuar fijasko në këto zgjedhje. Ai as për së afërmi nuk iu ofrua kandidatëve të mëparshëm shqiptar duke nisur nga Muharrem Nexhipi e të tjerët”, theksoi zëdhënësi i shtabit të BDI-së, Arbër Ademi.

Sipas tij, qytetarët dijnë të dajllojnë se kush ka vizion dhe të hap perspektivë duke avancuar pozitën e shqiptarëve.
Ademi tha se Reka kishte qëllimin vetëm për të marrë pjesë në këto zgjedhje dhe përjetoi ndëshkimin.

Ai tha se edhe njehere u konfirmua koncepti i BDI mbi bazen e parimit te koncensualitetit për zgjidhjen e çështjeve që kanë të bëjnë me shqiptarët.

Next Post

Zaev vjen me një thirrje për shqiptarët

Kryeministri Zoran Zaev publikoi disa të dhëna ku sipas tij, Stevo Pendarovski po udhëheqë ndaj kandidatës së VMRO-DPMNE-së Gordana Siljanovska. Zaev u bëri thirrje shqiptarëve, votuesve të Rekës, që të votojnë Stevon në rrethin e dytë. Sipas tij, vetëm vota e qytetarëve mundë të ndihmojë që vendi të lëviz më […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: