Next Post

Deklarata e Snopçes: Qeveria "jeshile" refuzon amendamentin e Snopçes për matësit e ndotjes së ajrit

Qeveria “jeshile” refuzon amendamentin e Snopçes për matësit e ndotjes së ajrit Po pse e propozova këtë amendament? Normalisht qëllimi im ishte që ta sfidoja në një far forme, që ta testoja Qeverinë a e ka me gjithë mend gjithë ato angazhime dhe gjithë ato promovime me pompozitet siç deklarojnë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: